Forsikringsskader – Vi redder værdierne

Møbel- og Tæpperenseriet redder værdierne, når du har været så uheldig, at dit indbo er blevet udsat for vand, brænd eller sod Vi kan i langt de fleste tilfælde hjælpe dig med at få dit indbo renoveret og tilbage til den stand, det var i inden uheldet.

Det er derfor værd at undersøge, hvilke muligheder du har, inden du kasserer effekter, som er skadede – tag i stedet en snak med os for at få afklaring på hvad vi kan gøre for at hjælpe dig i den givne situation.

Når dit indbo og i særdeleshed  dine tæpper og møbler er blevet skadet i forbindelse med vand, sod, brand eller andet, kan vi med vores effektive metoder og renseteknikker redde dine tæpper og møbler.

Vi vasker og desinficerer tæpperne og møblerne, så de bliver rene, flotte og lækre igen. Vi kan fjerne alle typer lugtgener.

Er du havnet i den ærgerlige situation, at der er sket farveudløb i dit tæppe eller møbel som følge af en vandskade, vil vi gøre vore bedste for at hjælpe dig. I langt de fleste tilfælde lykkedes det for os at fjerne eller reducere pletterne, så tæppet eller møblet igen bliver flot.

Efter vores vask og behandling fremstår tæpper og møbler flotte, glansfulde og uden nogen form for dårlig lugt.

Vi er derfor det oplagte sted at starte, når du har brug for hjælp til at håndtere forsikringsskader på dine møbler og tæpper. Meget kan lade sig gøre, og hvis du har brug for rådgivning omkring en særlig sag, er du velkommen til at kontakte os for en dialog omkring hvordan du kan genskabe inventar, der er skadet på den ene eller anden måde.

Kontakt os