+45 44994141 renseriet@renseriet.dk

FAQ

Kan jeg selv indlevere mine ting?

Ja. Du er velkommen til selv at komme forbi med dine ting på vores adresse Ryttermarken 2B, 3530 Farum i vores åbningstid. Du kommer bare forbi, når det passer dig, og du behøves ikke bestille tid i forvejen.

Hvor afhenter og leverer I?
Vi afhenter og leverer i stort set hele Danmark. Du kan tjekke hvornår vi er i dit område under “Kørselsoversigt”. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for mere information.e.
Der er kommet en plet på mit møbel - Hvad gør jeg?
Når du spilder på dit møbel, er det af væsentlig betydning, at pletten tilses med det samme. Du kan afhjælpe de værste skader ved øjeblikkeligt at få suget så meget af det, du har spildt ud af betrækket som muligt. En god måde at gøre det på er ved at lægge køkkenrulle eller andet stærkt sugende materiale over pletten uden at gnide. Når der ikke længere suges noget op i køkkenrullen, anbefaler vi, at du vrider et håndklæde op i lunkent vand – er der tale om blod skal vandet være koldt, hvorefter du forsigtigt vasker på pletten. Det er vigtigt, at håndklædet er vredet hårdt op, da man ellers risikere, at der opstår skjolder.

Er dette ikke nok til at komme pletten til livs, bør du kontakte os – helst inden pletten har siddet for længe. Vi har gode muligheder for pletbehandling, og vi kan i de fleste tilfælde fjerne pletten helt eller reducere den så meget, at resultatet bliver pænt. Ved vores vask og rens, fjernes samtidigt alt det “usynlige snavs”, som med tiden samler sig på møblet.

NB! Vi tager forbehold for at denne guide er vejledende, og vi kan derfor ikke garantere, at alle pletter og skjolder vil forsvinde eller forbedres ved brug af denne guide.

Kan jeg bestille over mail?

Ja det kan du! Vi har mange kunder, der bestiller over mail, og det fungerer fint. Vi besvarer mails løbende.

Er I forsikrede?

Ja. Vi har en forsikring hos Alm. Brand og er forsikrede på alle vores arbejdsudførelser.

Der er kommet en plet på mit tæppe - Hvad gør jeg?
Når du spilder på dit tæppe, er det af væsentlig betydning, at pletten tilses med det samme. Du kan afhjælpe de værste skader ved øjeblikkeligt at få suget så meget af det, du har spildt ud af tæppet som muligt. En god måde at gøre det på er ved at lægge køkkenrulle eller andet stærkt sugende materiale over pletten uden at gnide. Når der ikke længere suges noget op i køkkenrullen, anbefaler vi, at du vrider et håndklæde op i lunkent vand – er der tale om blod skal vandet være koldt, hvorefter du forsigtigt vasker på pletten. Det er vigtigt, at håndklædet er vredet hårdt op, da man ellers risikere, at der opstår skjolder. Et godt tip er, at du lægger håndklædet på tæppet, der hvor pletten er og stiller dig på håndklædet. På den måde lægger du nok pres på, og du får suget mere op, end hvis du blot presser med dine hænder.

Er dette ikke nok til at komme pletten til livs, bør du kontakte os – helst inden pletten har siddet for længe. Vi har gode muligheder for pletbehandling, og vi kan i de fleste tilfælde fjerne pletten helt eller reducere den så meget, at resultatet bliver pænt. Ved vores vask og rens, fjernes samtidigt alt det “usynlige snavs”, som med tiden samler sig i tæppet.

NB! Vi tager forbehold for at denne guide er vejledende, og vi kan derfor ikke garantere, at alle pletter og skjolder vil forsvinde eller forbedres ved brug af denne guide.

TÆPPERENSERIET København

KONTAKTINFO
Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
renseriet@renseriet.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag 7.00-17.00
Tirsdag 7.00-17.00
Onsdag 7.00-17.00
Torsdag 7.00-17.00
Fredag 7.00-17.00
Weekend LUKKET