+45 44994141 renseriet@renseriet.dk

Møbelrens 

Møbelrens er en af vores kerneydelser. Vi renser og imprægnerer alle typer polstrede møbler,
møbelbetræk og hynder. Gennem mere end 60 år, har vi haft fokus på at bruge og udvikle
rensemetoder, der både er effektive og skånsom mod de materialer, som møblerne er lavet af.

Vores møbelrens

Vores rens af møbler består af en vådrens, der er målrettet de materialer, som det enkelte møbel er lavet af. Hvert møbel, hynde eller pude håndvaskes i målrettet sæbeblanding. Vi behandler pletter og skjolder og kan i de fleste tilfælde fjerne eller reducere dem så meget, at resultatet bliver rigtig flot. Vi har set alt, når det kommer til pletter på møbler. Vi har erfaring i behandling af pletter og skjolder efter kaffe, te, rødvin, opkast, urin, blod og så videre. Efter møblet er blevet vasket og eventuelle pletter er behandlet, sætter vi møblet til tørring. Når møblet er tørret helt op, inspicerer vi det, og hvis vi mener, at resultatet kan forbedres, giver vi det en omgang mere inden kunden får det retur. Slutteligt imprægnerer vi møblet, så overfladen forsegles og er mere modstandsdygtig overfor pletter, snavs og smuds fremover.

Rens af løst møbelbetræk

Løst møbelbetræk skal renses nænsomt så stoffet ikke krymper eller mister facon efter rensen. Vi tilbyder derfor en kemisk rens (;dry cleaning; tør-rens) af møbelbetræk, som går ind og renser stoffet rent uden at det misformes undervejs.

Vi tager ud og renser på stedet

I langt de fleste tilfælde afhenter vi møbler og renser dem på vores vaskeri i Farum. Men vi kan også tilbyde at tage ud at rense på stedet. Dette kan være en fordel, hvis der er tale om et stort og uhåndterbart møbel, for eksempel en meget tung sofa. Vi kan også rense på stedet, hvis møblet ikke kan undværes. Det kan for eksempel være i et kontorfællesskab, hvor kontorstolene ikke kan undværes af medarbejderne i flere dage. Vi anbefaler dog for det meste at udføre rensen på vores vaskeri Farum, da vi har har de bedste faciliteter til rens og vask af møbler. Her kan vi også se resultatet, når møblet er tørret helt op og efterbehandle eller genvaske, hvis det er nødvendigt.

TÆPPERENSERIET København

KONTAKTINFO
Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
renseriet@renseriet.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag 7.00-17.00
Tirsdag 7.00-17.00
Onsdag 7.00-17.00
Torsdag 7.00-17.00
Fredag 7.00-17.00
Weekend LUKKET