+45 44994141 renseriet@renseriet.dk

Reparation af ægte tæpper

Vi har vores egen reparationsafdeling og kan tilbyde professionel reparation af tæpper.
Vi har professionelle reparatører, der har stor erfaring i tæppereparation. Vi giver altid et
uforpligtende tilbud uanset reparationens omfang.

Vedligeholdelsesreparationer

Vedligeholdelses-reparationer

Er tæppet begyndt at gå op i frynser eller kanter, skal tæppet repareres. Sker det ikke, vil tæppet langsomt ligge og trevle op på gulvet, og værdien og glæden ved tæppet vil forsvinde sammen med trevlerne. Reparation af flossede frynser og slidte omviklinger på langsider er en almindelig
vedligeholdelses-reparation, der ikke er så kostbar at få udført, og særlig ikke hvis reparationen bliver foretaget inden skaderne er omfattende.

Større reparationer af ægte tæpper

Huller, flænger og brændmærker kan repareres, så det ikke kan ses. Er der hul i tæppet, etableres der nye kædetråde i hullet, og så knyttes der ny luv i tæppet med farver og kvalitet, der passer ind i tæppets mønster. Denne type reparation er ved større skader temmelig kostbar, og det skadede tæppe skal derfor repræsentere en særlig affektionsværdi, for at reparationen kan svare sig. Er dit tæppet blevet “brændt” eller bleget af lyspåvirkning, kan dette i mange tilfælde afhjælpes ved at toppen af tæppets luv klippes, så de oprindelige farver kommer frem igen.

Tæpper der flaner (buler)

Er problemet at tæppet “buler” eller “flaner”, kan dette også løses. Vi kan strække/udstramme tæppet, så det kommer til at ligge glat på gulvet. Et tæppe, der ligger og buler eller flaner, slides uens, idet det slides meget kraftigere på toppen af bulerne end resten af tæppet. Så udover at tæppet ikke fremtræder pænt, og det er uhensigtmæssigt at det buler eller flaner, så skades det også langsomt men sikkert.

Behandling af farveudløb

Farveudløb kan opstå, når et tæppe udsættes for en påvirkning af vand eller anden væske. Så kan farverne løbe ud, så tæppet fremstår grumset og uklart. Vi behandler ofte tæpper, der har været udsat for en vandskade og har mere end 60 års opbygget erfaring på området.

TÆPPERENSERIET København

KONTAKTINFO
Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
renseriet@renseriet.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag 7.00-17.00
Tirsdag 7.00-17.00
Onsdag 7.00-17.00
Torsdag 7.00-17.00
Fredag 7.00-17.00
Weekend LUKKET