+45 44994141 renseriet@renseriet.dk

Vask af ægte tæpper

Siden firmaets start har rens og vask af ægte tæpper været vores kerneydelse.

Med mere en 60 års siden virksomhedens stiftelse, er vi Danmarks største og ældste specialrenseri inden for tæpperens af ægte tæpper.

Vores tæppevask

I vores tæppevask bliver der taget højde for mange ting.

Vi sørger for, at tæppet bankes inden vasken. Til den opgave bruger vi store stationære specialmaskiner. Det er meget vigtigt, at tæppet bankes ordentligt, så alt sand, støv og løse partikler frigøres fra tæppet. Fjernes sandet ikke fra tæppets bund, slider det tæppet nedefra.

Vi oplever ofte, at tæpperne først kommer til vask, når der forekommer deciderede pletter eller skader på overfladen – også selvom tæppet længe har været snavset. Vi har 60 års erfaring i at behandle og fjerne pletter. Med vores særlige teknikker og specialudviklede sæber har vi gode muligheder for at behandle og fjerne selv genstridige pletter efter for eksempel urin, opkast og kaffe.

Vask er, hvis den udføres rigtigt, det bedste for ulden i tæppet og giver samtidigt det bedste resultat, når snavs og pletter skal fjernes. Vi vasker tæpperne i en speciel fedtsæbe, som indeholder lanolin, så at ulden ikke affedtes men bevarer sin glans, slidstyrke og smudsafvisende evne. Efter forbehandlingen af tæppet foretages den egentlige vask. Tæppet forvaskes i askekar, vaskes derefter fladt på gulv for derefter at blive eftervasket og skyllet igennem og presset i Europas største specialanlæg for vask og skylning af tæpper.

Når tæppet er færdigvasket er en grundig tørring ved høj temperatur, da man herved sikrer, at støvmider og eventuelle møl ikke kan overleve i tæppet. Slutteligt inspiceres tæppet og eventuelle pletter efterbehandles, og tæppet vaskes igen for anden gang, hvis der er behov for det. Dette sker uden yderligere omkostninger, fordi vi gerne vil sikre dig det bedste resultat.

Reparation

Vi kan tilbyde professionel reparation af ægte tæpper i vores egen reparationsafdeling. Vi kan klare reparation af frynser og kanter til en fornuftig pris. Vi kan også tage hånd om større reparationer og restauration af ægte tæpper som huller og skader efter mølangreb.

 

Farveudløb

Farveudløb opstår, når et tæppe udsættes for en påvirkning af vand eller anden væske. Så kan farverne løbe ud, så tæppet fremstår grumset og uklart. Vi behandler ofte tæpper, der har været udsat for en vandskade og har mere end 60 års opbygget erfaring på området. Behandling af farveudløb udføres efter tilbud.

Mølimprægnering

Ingen støvmider eller møl overlever i tæppet efter vores tæpperens. Men hvis man døjer med møl, kan det være fornuftigt til at mølimprægneret tæppet, så tæppet er sikret mod fremtidige mølangreb. Vi vasker et stof ind i tæppet og varmefikserer det, så møl ikke har lyst til at bo i tæppet.

TÆPPERENSERIET København

KONTAKTINFO
Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
renseriet@renseriet.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag 7.00-17.00
Tirsdag 7.00-17.00
Onsdag 7.00-17.00
Torsdag 7.00-17.00
Fredag 7.00-17.00
Weekend LUKKET